Collectieve retail service

Versnelling
  • U werkt efficiënt en verbreedt uw dienstverlening
  • U haalt meer rendement door het delen van de kosten
  • U profiteert van de kennis en ervaring van professionele partners
  • U kunt bouwen op BranchePartners. Met onze jarenlange ervaring binnen de mobiliteitssector weten we welke wegen we moeten bewandelen

Innoveer samen in de hoogste versnelling

BranchePartners gelooft in de kracht van samenwerking. Samenwerking met uw collega retailers kan ervoor zorgen dat u van grotere toegevoegde waarde bent voor uw (potentiële) klanten. En met een hogere klant tevredenheid groeit uiteindelijk uw omzet.

Collectief voordeel

Samenwerking betekent ook kosten delen. Gezamenlijk kunt u bijvoorbeeld scherper inkopen en efficiënter werken. U kunt ook meer bereiken door meer samen te werken met collega retailers binnen de mobiliteitssector. Vraagt uw klantenkring om een bredere (landelijke) dienstverlening dan u (lokaal) kan bieden? Wij kunnen u helpen bij het realiseren van collectieve oplossingen waar u individueel profijt van heeft.

Collectief samenwerken binnen mobiliteitssector

De roep om een goed collectief samenwerkingsverband binnen de mobiliteitssector is niet nieuw. Hoe kunt u als lokale automotive retailer er bijvoorbeeld voor zorgen dat de door u geleverde voertuigen in heel Nederland blijven rijden tegen zo laag mogelijke kosten? En hoe kunt u zorgen voor efficiënte levering en bezorging van onderdelen? Met een goed collectief samenwerkingsverband kunt u zowel lokaal als regionaal/landelijk uw dienstverlening optimaliseren.

BranchePartners haalt meer uit uw collectief

Door onze jarenlange ervaring in de mobiliteitssector kennen we de vraag van bijvoorbeeld fleet owners en lease maatschappijen en weten deze te vertalen naar concrete oplossingen voor landelijke dienstverlening. We weten welke wegen we moeten bewandelen om binnen een samenwerkingsverband de beste resultaten te boeken. Zo kunnen we als uw partner:

  • Zorgen voor de juiste samenwerkingsvorm (bijvoorbeeld coöperatie)
  • Zorgen voor de coördinatie en begeleiding van het tendertraject
  • Zorgen voor een professioneel Service Level Agreement
  • Zorgen voor naleving van gemaakte afspraken
  • Zorgen voor de inzet van de juiste tools en middelen

Samenwerken zit in ons bloed! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Samen kijken naar uw mogelijkheden op het gebied van collectieve retail?

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media