Bewust van de innovatieslag en groei van platformen?

online-platform200x200

Bijna dagelijks ontstaan nieuwe platforms die in meer en minder mate ons leven beïnvloeden en vaste structuren overhoop gooien, zoals Facebook, Uber, Booking.com en Airbnb.  Ze bieden gemak voor de consument, hebben een zweem van onafhankelijkheid, bieden reviews en talloze vergelijkingsmogelijkheden om de consument te helpen de beste (individuele!) keuze te maken.

Deze platforms bieden toegang tot capaciteit, goederen en materialen. Bedrijven gaan zelf als platform (ook voor anderen) opereren, ofwel sluiten zich bewust aan bij één of meerdere platforms, om in ieder geval niet de boot te missen. Hoe gaat u met uw onderneming op deze trend inspelen?

Mobiliteit platformen, iets om over na te denken?

Ook voor bestaande netwerken en samenwerkingsverbanden met een zekere positie kan het van groot belang zijn om nieuwe toegevoegde waarde te bieden via een platform en/of aansluiting te zoeken bij platforms met potentie. Binnen de mobiliteitssector bijvoorbeeld nemen verschillende, landelijke platformen de regie over. Wat doet u? Afwachten of schakelen?

Met ons van gedachten wisselen over uw business?

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media