Mobiliteit Privacy Desk

MPD

Met de inzet van BranchePartners weet u zeker dat:

  • U geen kopzorgen heeft over privacy wetgeving en data security
  • U een vast aanspreekpunt heeft waar u een duurzame relatie mee opbouwt
  • Uw data goed beschermd is

Advies over privacy en data security

Privacy is hot! Zeker binnen de mobiliteitssector. U leest waarschijnlijk veel over de wet meldplicht datalekken, de aankomende nieuwe verordening, de discussie over connected cars, big data, etc.

Maar wat betekent dit voor u? Waar moet u op letten en waar liggen kansen? Hoe zit het met uw data? Is deze data wel voldoende beveiligd? Voldoet u aan alle wet- en regelgeving?

Uw partner, helder advies

BranchePartners is een gespecialiseerd adviesbureau, met jarenlange ervaring in de mobiliteitssector. We werken met ondernemende specialisten die hun vak verstaan en écht met u meedenken, zowel op juridisch als op operationeel inhoudelijk gebied. Bij onze Mobiliteit Privacy Desk krijgt u snel, duidelijk en op de praktijk gericht advies over privacyregelgeving en data security.

Werken met privacygegevens

Vrijwel iedere ondernemer in de mobiliteitssector werkt met persoonsgegevens, zoals het bijhouden van klantenbestanden, of adresbestanden voor een mailing.  Zodra u persoonsgegevens verwerkt, heeft u te maken met de regelgeving die de privacy van betrokkenen, meestal uw klanten beschermt.

Data security

De veilige verwerking van data is belangrijk voor uw organisatie. Misbruik of diefstal van data kan leiden tot financiële- en imagoschade. Data security is geen eenmalige actie of meting. Het vraagt voortdurende aandacht en alertheid van uw organisatie. Veiligheid vereist daarom uitwerking in beleid.

Oplossing voor security problemen

Er is niet één oplossing voor alle mogelijke security problemen. De uitdaging is een balans te vinden tussen optimale bescherming en voldoende toegang door geautoriseerden.

Sparren over data, privacy en informatiebeveiliging?

Wij staan voor u klaar

MPD

Bekijk alle BranchePartners specialisten
BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media