AVG SCAN

DIT MAG U VAN ONS VERWACHTEN

DOELGROEP

Verenigingen, stichtingen en andere samenwerkingsverbanden (en haar leden)

DUUR

Het in kaart brengen van de mate waarin uw organisatie AVG proof is duurt gemiddeld 1 dag

RESULTAAT

Inzicht in wat er wel & niet moet gebeuren om volledig compliant te worden aan AVG

LOCATIE

BranchePartners komt bij u langs voor het uitvoeren van de opdracht

VOLDOET U AAN DE
ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING?

Direct weten wat er binnen uw organisatie nog moet gebeuren om te voldoen aan de AVG

BranchePartners heeft dagelijks contact met ondernemingen/organisaties en merkt daarbij dat nog niet alle bedrijven AVG proof zijn. De privacywetgeving is bij deze organisaties nog onvoldoende in de dagelijkse werkprocessen geïntegreerd. Ook zien wij ondernemers die juist een heel eind op weg zijn met de invoering van de AVG, maar nog behoefte hebben aan een aantal concrete handvatten of een deskundig advies over het door hen ontwikkelde privacybeleid. Wat uw situatie ook is, bij BranchePartners bent u aan het goede adres.

BranchePartners scant bij u op kantoor het door u ontwikkelde security- en privacybeleid, waaronder de door u ontwikkelde documenten en werkprocessen. Daarnaast stellen we voor u een privacy beleidsplan op, zodat alle informatie over hoe u omgaat met de AVG overzichtelijk in één document is opgenomen. Hiermee kunt u uw medewerkers informeren over het privacybeleid in uw organisatie en bovendien aan de Autoriteit Persoonsgegevens aantonen dat uw medewerkers op de hoogte zijn. Kenmerkend voor BranchePartners is dat we hierbij uitgaan van een zo pragmatisch mogelijke invulling voor uw organisatie waar u direct mee aan de slag kunt.

Training mededingingsrecht_SK

ONTMOET DE TRAINERS
Steven Kuiper
Coen Vermeulen
Silvia Hofkamp
Arnold Koopmans

Plan een vrijblijvend
oriëntatie gesprek

DAAROM DE BRANCHEPARTNERS AVG (GDPR) SCAN

Privacy- én branchekenners

De opdracht wordt uitgevoerd door juristen die niet alleen hun vak beheersen, maar ook als geen ander uw branche kennen.

Met bagage van start

Door onze kennis en ervaring kunnen we snel schakelen naar de juiste versnelling en de kern van de zaak.

Wij leveren maatwerk

Wij weten aan welke wet- en regelgeving u moet voldoen als het om privacy gaat, u bepaalt wat praktisch uitvoerbaar is in uw organisatie. Het beleidsplan dat wij opleveren wordt zoveel mogelijk afgestemd op de processen in uw organisatie.

Ook na afloop zijn wij er voor u

Na de oplevering van ons rapport heeft u een beleidsplan waar u verder mee kunt en een vraagbaak, mocht u nog meer informatie willen.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS

WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!