Connected Reporting

  • Home
  • Connected Reporting
Connected Reporting

Bij veel systeemkeuzes is de stem van een specialist vaak bepalend voor de keuze. Dit betekent in veel gevallen een optimale ondersteuning van dit deelproces in uw organisatie. Uiteraard is het uitstekend voor dit onderdeel, maar zorgt dit er ook voor dat er een samenhangende rapportage uitkomt die u inzichten geeft in de prestaties bedrijfsbreed? Dat valt onder Connected Reporting.

Bij veel dealerbedrijven zijn de systemen nog silo’s qua informatie en data (verticale inrichting). Om het bedrijf goed aan te sturen is er toch een horizontale blik nodig die helaas nog vaak ontbreekt. Herkenbaar? Neem contact met ons op!   

Connected Reporting

Data Drive organisatie

Hoe kan de aanwezige data me helpen om een data driven organisatie te worden? Hoe kan de data die ik beschikbaar heb me helpen om de juiste beslissing te maken?

KPI bepaling

Wat zijn de metingen die u wilt zien om de juiste beslissing te kunnen nemen? En hoe krijg ik die uit mijn aanwezige systemen?

Eén overall rapportage

Hoe krijg ik één rapportage over meerdere systemen? Is het mogelijk om mijn online en offline activiteiten in één rapportage te krijgen?

Wat kan BranchePartners bieden?

  • Onafhankelijk advies
  • Ruim 10 jaar diepgaande kennis van de branche
  • Expertise op het gebied van belangen in de keten (uw bedrijf ten opzichte van merk / leasemaatschappijen / overige ketens), juridische expertise, data en digital expertise
  • Betrouwbaar, gedegen en praktisch advies, zonder lange consultancy trajecten
  • Individueel of via een collectief / vereniging

Onze Data & Digital specialist

Bekijk alle BranchePartners specialisten
BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media