Connected Systems

  • Home
  • Connected Systems
Connected Systems

Herkent u dit: voor ongeveer elk doel heeft u een ander systeem. DMS, LMS, CRM, CMS, Emailmarketing, Bandenbeheer, Planning, Webcare, HRM, Financieel, en ga zo maar door. Zijn er Connected Systems van te maken?

Ondanks alle beloften, goede bedoelingen en projecten wordt er nog steeds dagelijks data overgeklopt van het ene systeem naar het andere. Naast de extra tijd die dit met zich mee brengt, heeft u wellicht ook dubbele kosten voor licenties?

BranchePartners helpt met de Connected Systems

Systeem selectie

BranchePartners; de juiste partner voor het analyseren, begeleiden en eventueel implementeren van een nieuw systeem zoals een DMS, CRM en andere systemen.

Koppelen van systemen

Het systeemlandschap binnen uw bedrijf wordt groter, gecompliceerder en belangrijker. Laat BranchePartners helpen om de juiste koppelingen te definiƫren en te bespreken met uw leveranciers.

Data Management

Welke data deel je met wie? Is dit wel gerechtvaardigd vanuit bedrijfs- en/of juridisch perspectief? Heeft u ze in kaart? Hoe data-driven bent u eigenlijk?

Strategisch Systeemlandschap

IT projecten en implementaties lopen vaak langer dan gewenst. Hoe maak ik nu de juiste beslissing op langere termijn? Is de rol van bijvoorbeeld een DMS over 4 jaar nog wel dezelfde? Wat is de rolverdeling DMS en CRM?

Wat kan BranchePartners bieden?

  • Onafhankelijk advies
  • Ruim 10 jaar diepgaande kennis van de branche
  • Expertise op het gebied van belangen in de keten (uw bedrijf ten opzichte van merk / leasemaatschappijen / overige ketens), juridische expertise, data en digital expertise
  • Betrouwbaar, gedegen en praktisch advies, zonder lange consultancy trajecten
  • Individueel of via een collectief / vereniging

Onze Data & Digital specialist

Bekijk alle BranchePartners specialisten
BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media