Waar kunt u ons vinden

hoofdveste 32b

U kunt ons vinden in Houten. Wij nodigen u van harte uit voor een kopje koffie en een vrijblijvend, goed gesprek. Bijvoorbeeld over de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied waar u een sterkere positie mee kunt verwerven. Of gewoon om vrijblijvend te sparren over wat u bezighoudt. Daar worden we altijd samen sterker van.

We zien uit naar uw komst. Neem gerust contact met ons op.

Contactgegevens

BranchePartners B.V.

Hoofdveste 32b

3992 DG Houten

Telefoonnummer: 088 – 804 05 06

 

Routebeschrijving

U komt uit de richting Breda.

Neem op de A27 afslag 29-Houten. Op de rotonde neemt u de 2de afslag naar Houten. Bij de eerste verkeerslichten gaat u linksaf (u ziet ons pand voor u). Om te parkeren gaat u bij de eerste gelegenheid rechtsaf. Let op, u steekt hier een fietspad over.

Wij zijn gevestigd rechts op de hoek, de 2de etage (benedenetage zit Blickle), tegenover de Total en schuin tegenover Hotel Houten.

U komt uit de richting Utrecht / Almere.

Neem op de A27 afslag 29-Houten. Op de rotonde neemt u de 2de afslag naar Houten. Op de tweede rotonde neemt u de 1ste afslag naar Houten.
Bij de eerste verkeerslichten gaat u linksaf (u ziet ons pand voor u). Om te parkeren gaat u bij de eerste gelegenheid rechtsaf. Let op, u steekt hier een fietspad over.

Wij zijn gevestigd rechts op de hoek, de 2de etage (benedenetage zit Blickle), tegenover de Total en schuin tegenover Hotel Houten.

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Kopje koffie? of een goed gesprek?

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Statuten en Huishoudelijk reglement
BranchePartners op social media