Maak kennis met

Corné Biemans

Consultant

Wat doe je bij BranchePartners?

Ik adviseer onze klanten, ben de verbindende schakel naar de leasemarkt en opereer als zelfstandig secretaris binnen verenigingen. Hierbij ligt de focus op de mobiliteitssector en in het bijzonder op Aftersales thema’s. In mijn rol als secretaris ondersteun ik een aantal dealerverenigingen en ben de rechterhand van diverse commissie voorzitters (zowel sales, aftersales en ICT).

Wat kunnen klanten van je verwachten?

Eerlijkheid, betrokkenheid, ontzorging, flexibiliteit, oplossing- en resultaat gerichtheid.

Wat is je drijfveer?

Enthousiaste en tevreden klanten.

Hoe zie je de toekomst binnen je vakgebied?

In de mobiliteitssector hebben thema’s als connectiviteit, big data, car sharing, etc, een grote invloed op de gehele keten. Als gevolg hiervan zal het verdienmodel van de dealers aan grote veranderingen onderhevig zijn. De focus van mijn werk ligt de komende jaren met name op het voorbereiden van de dealers op deze veranderende omstandigheden. Daarbij wil ik hen ondersteunen en adviseren om samen te komen tot het juiste verdienmodel.

Wat is je achtergrond?

Na mijn studie aan de Hogeschool Midden Brabant (Economische Bedrijfstechiek) en mijn ‘verplichte’ diensttijd, ben ik direct gaan werken als ISO 9002 coördinator bij een grote Ford dealer in Eindhoven. Na 18 jaar werkzaam te zijn binnen dealerland, ben ik sinds september 2013 werkzaam bij BranchePartners.

Wat was je eerste bijbaantje?

In mijn eerste bijbaantje was ik werkzaam in een tomatenkas. Vooral in de zomermaanden was dit hard werken. Iedere ochtend op vijf uur aan de slag in de hoop om alle tomaten geplukt en gesorteerd te hebben voordat het ‘tropisch warm’ werd.

Waar zou je morgen wakker willen worden?

Op het strand, in een hangmat op een onbewoond eiland, genietend van de opkomende zon, luisterend naar Pink Floyd en denkend aan een ritje in een Donkervoort.

Kennis

HBO - Economische Bedrijfstechniek

Vaardigheden

Secretaris met passie
Pragmatisch SLA specialist
Verbinden en contact onderhouden

Portfolio

Corné Biemans

Testimonial

Dit zegt een ander over Corné

Corné voor het eerst leren kennen in 2013 tijdens een intensief samenwerken in de Mercedes-Benz After Sales Commissie en waaraan we beiden tot op heden deelnemen. Corné is een vakman en kent zijn business gekoppeld aan integriteit en innerlijke kracht. Hij is de verbindende schakel in de Dealervereniging en treedt daarin op als onafhankelijk secretaris en belangenbehartiger met een “neus” voor SLA’s. Kortom, een persoon waar je op kunt bouwen en waar ik graag mee samenwerk.
Jaap Schoemaker
Directeur After Sales Stern Auto B.V.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte de laatste inzichten en oplossingen

Vul hier uw e-mailadres in

Schuiven naar boven

Bedankt voor uw aanmelding!

U ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrieven.