Probleemloos digitaliseren

Herkent u dit: voor ongeveer elk doel binnen uw organisatie heeft u een ander systeem: DMS, LMS, CRM, CMS, Emailmarketing, Bandenbeheer, Planning, Webcare, HRM, Financieel, en ga zo maar door.

Ondanks alle beloften, goede bedoelingen en pogingen om te vereenvoudigen, worden er nog steeds dagelijks data overgeklopt van het ene systeem naar het andere. Naast de extra tijd die dit met zich mee brengt, heeft u wellicht ook dubbele kosten voor licenties? Probleemloos digitaliseren is de oplossing.

Waarom de hulp van BranchePartners inschakelen?

In de systemen van een dealerbedrijf zit veel (waardevolle) data. Door onze kennis van de veranderingen in de branche waar u deel van uit maakt en ons overzicht van de slimme oplossingen welke er in de markt verkrijgbaar zijn, kan BranchePartners uw organisatie helpen hoe u probleemloos kunt digitaliseren. Wij helpen uw organisatie met het maken van de keuze voor het juiste systeem en zorgen dat het systeem voor u en uw mensen werkt (in plaats van andersom). Ook reduceren wij het “overkloppen” van data van het ene systeem in het andere en zorgen wij dat de data welke u verzameld, wordt omgezet in structurele (management) informatie. Dit doen wij door:

  • Selecteren van het juiste systeem voor uw organisatie;
  • Implementeren van systemen;
  • Koppelen van systemen;
  • Creëren van dashboards en overzichtsrapportages.

Onze aanpak

BranchePartners heeft een methode ontwikkeld die uitgaat van de wensen van uw klant en uiteraard uw eigen specifieke punten waarop u het verschil wil (of kan) maken; zowel naar uw klant (wat zijn de WOW momenten) alswel intern (waar liggen de efficiency verbeteringen). De focus ligt vooral op uw eigen organisatie.

Onze methode is overzichtelijk en oplossingsgericht en is gebaseerd op 3 fasen:

  1. Inzicht in de klant;
  2. Inzicht in de huidige digitale bedrijfsvoering;
  3. Digitale oplossingen voor de klant en het bedrijf.

Individueel of collectieve aanpak

Zoals u van BranchePartners mag verwachten, nemen we de kennis van de branche met ons mee. Wij denken graag met u mee en zullen u adviseren bij uw individuele oplossing. Mogelijk heeft het collectief waar u onderdeel van uitmaakt interesse in het gezamenlijk aanpakken van het probleemloos digitaliseren, ook daar hebben wij ervaring mee.

Wilt u meer weten over probleemloos digitaliseren binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over probleemloos digitaliseren binnen uw organisatie?

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media