Digitale Economie

De economie van de toekomst

Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen.

– Keniaans gezegde –

EEN VIERDE INDUSTRIËLE REVOLUTIE

Blijft u mee voorop lopen?

Na drie industriële revoluties in de vorige twee eeuwen is er inmiddels sprake van een vierde industriële revolutie, namelijk die van de digitalisering. Zoals eerder de stoommachine, elektriciteit en automatisering dat hebben gedaan, heeft IT als doorbraaktechnologie momenteel een fundamentele invloed op onze economie en maatschappij. 

Stakeholders moeten elkaar snel kunnen vinden om de ontwikkelingen in de digitale economie vóór te zijn en daadwerkelijk voorop te lopen. Gezamenlijk geagendeerde krachtige ambities zijn de drijvende kracht voor de uitvoering van deze ambities door de diverse samenwerkingsverbanden. Dat betekent fors investeren in samenhang en samenwerking binnen uw samenwerkingsverband en het vaststellen van een gezamenlijke agenda. BranchePartners kan als geen ander uw samenwerkingsverband hierbij ondersteunen en faciliteren met ons team van specialisten en diensten vanuit ons Shared Service Center.

DIGITALE ECONOMIE

De wereld kan niet meer zonder

De digitale economie is een economie gebaseerd op data en digitale technologieën die betrekking hebben op meerdere sectoren van onze maatschappij. Onze digitale economie blijft op volle toeren draaien. Datacenters, brancheorganisaties en allerlei IT-bedrijven zorgen ervoor dat de digitale infrastructuur (en daarmee ook de digitale economie) van Nederland op wereldniveau blijft.

Digitalisering leidt bovendien tot fundamentele veranderingen in de Nederlandse samenleving. Bedrijven bieden steeds meer innovatieve diensten en producten aan die niet meer weg te denken zijn. Of die juist nieuwe kansen beloven. Denk aan de opkomst van online platforms, zoekmachines, Internet of Things en de blockchain-technologie. De digitale economie biedt met deze innovaties bedrijven en consumenten waardevolle kansen en keuzes.

Groei van de digitale economie is gebaseerd op samenwerking en vertrouwen. Vanuit onze expertises ondersteunen wij diverse samenwerkingsverbanden met een prominente rol in deze nieuwe economie. Ook benieuwd naar wat wij voor uw samenwerkingsverband kunnen betekenen?

GESPECIALISEERD OP EEN DRIETAL TERREINEN

Wij geloven dat je een branche moet snappen wil je echt van toegevoegde kunnen zijn. Daarom bestaat ons team uit branchekenners. Daarbij willen wij gewoon écht goed zijn in wat we doen. Daarom richten wij ons op een drietal terreinen waarop wij gespecialiseerd. In uw branche. 

Verenigings management

Van het managen tot het ontzorgen van de administratie en van het communiceren tot de beleidsontwikkeling.

Collectieve belangenbehartiging

Contracten, Service level agreements, implementatie van wet- & regelgeving. Van uitleg tot onderhandeling. Juridisch correct en bovenal werkend voor de onderneming.

Communicatie ondersteuning

Een vereniging zonder interne communicatie is niets. Een vereniging zonder externe communicatie levert niets. Wij faciliteren al uw offline en online communicatie.

ONZE REFERENTIES

WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!