EIGEN VERENIGINGSJURIST

DIT MAG U VAN ONS VERWACHTEN

DOELGROEP

Verenigingen, stichtingen en andere samenwerkingsverbanden (en haar leden)

DUUR

Afhankelijk van uw wensen en behoeften

RESULTAAT

Een vaste jurist die er voor u is op de momenten dat u daar behoefte aan heeft

LOCATIE

BranchePartners voert de werkzaamheden uit in haar eigen kantoor of in uw bedrijf

DE VEELZIJDIGHEID VAN ONZE VERENIGINGSJURISTEN

Direct beschikken over juridische expertise op alle rechtsgebieden die voor uw organisatie of voor uw leden belangrijk zijn​

Als ondernemer heeft u dagelijks te maken met wet- en regelgeving, maar u heeft waarschijnlijk, net als veel organisaties, geen eigen jurist in dienst om mee te sparren of advies aan te vragen. Heeft u toch behoefte aan structurele juridische ondersteuning? Dat kan bij BranchePartners. Wij hebben juristen in huis met een jarenlange opgebouwde ervaring en veel kennis van de branche. Uw vaste contactpersoon kijkt met u mee op de momenten dat u daar behoefte aan heeft, geeft u advies en handelt de juridische kant van het zakendoen voor u af, zodat u zich volledig op de business kunt blijven richten. Hoe vaak en op welke terreinen u uw eigen bedrijfsjurist wilt inzetten is aan u.

Kortom, ‘Uw eigen bedrijfsjurist, op afstand maar toch dichtbij!’ en dat tegen eerlijke tarieven.

ONTMOET DE JURISTEN

Steven Kuiper

Silvia Hofkamp

Arnold Koopmans

Coen Vermeulen

Plan een vrijblijvend
oriëntatie gesprek

DAAROM DE EIGEN VERENIGINGSJURISTEN
VAN BRANCHEPARTNERS

Specialisten met branche kennis

Onze bedrijfsjuristen zijn juridische specialisten die niet alleen hun vak beheersen, maar ook als geen ander uw branche en na verloop van tijd uw bedrijf kennen.

Juridische expertise snel en dichtbij

Snel kunnen schakelen is belangrijk. Onze juristen zijn niet anders gewend en zijn er voor u op het moment dat u ze nodig heeft.

Wij leveren maatwerk

Of u nu behoefte heeft aan een juridische sparringpartner die u af en toe kunt bellen of aan een huisjurist die wekelijks in uw bedrijf aanwezig is, BranchePartners denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

Juridisch kompas

Wij nemen de juridische obstakels van het zakendoen voor u weg en behoeden u voor juridische valkuilen, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS

WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!