Data privacy en beveiliging

Privacy en data beveiliging is hot! Zeker binnen de mobiliteitssector. U leest waarschijnlijk veel over de wet meldplicht datalekken, de aankomende nieuwe verordening, de discussie over connected cars, big data, etc.

Maar wat betekent dit voor u? Waar moet u op letten en waar liggen kansen? Hoe zit het met uw data? Is uw data wel voldoende beveiligd? BranchePartners inventariseert, adviseert en ondersteunt.

52-data-privacy-en-beveiliging

Informatiebeveiliging vraagt om nieuwe oplossingen

Zodra u persoonsgegevens verwerkt, heeft u te maken met de regelgeving die de privacy van betrokkenen, meestal uw klanten beschermt. Voldoet u aan deze regelgeving?

De veilige verwerking van data is belangrijk voor uw organisatie. Misbruik of diefstal van data kan leiden tot financiële- en imagoschade. Data beveiliging is geen eenmalige actie of meting. Het vraagt voortdurende aandacht en alertheid van uw organisatie.

Oplossing voor security problemen

Er is niet één oplossing voor alle mogelijke beveiligingsproblemen. De uitdaging is een balans te vinden tussen optimale bescherming en voldoende toegang door geautoriseerden. BranchePartners adviseert en ondersteunt in het zoeken naar direct toepasbare oplossingen.

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media