Juridische positieversterking

  • Home
  • Juridische positieversterking
man-in-pak-met-tijdschrift-200x200

Wij verhelderen en leveren oplossingen

Waarschijnlijk heeft u, net zoals de meeste ondernemers, geen eigen jurist in dienst. En dat terwijl het succes van uw onderneming juist erg afhankelijk is van juridische aspecten in het bedrijfsleven. Lastige contracten, een kwestie met een klant die dreigt te escaleren, nieuwe wetgeving waar u aan moet voldoen. Dit zijn zomaar wat voorbeelden van juridische zaken waar iedere ondernemer vroeg of laat mee te maken krijgt. BranchePartners verheldert en ondersteunt u in het zoeken naar toepasbare oplossingen waar u direct verder mee kunt.

Het spanningsveld tussen flexibiliteit en knellende contracten

Ongemerkt wordt uw ondernemersvrijheid erg bepaald door een groot aantal juridische zaken. Bijvoorbeeld door de contracten die u heeft met uw leveranciers en met uw klanten. We leven in een economie waarin u flexibel moet kunnen opereren, terwijl uw bestaande contractuele afspraken behoorlijk kunnen knellen en bovendien verschillende risico’s met zich meebrengen. Weet u wat u kunt doen om uw juridische positie tegenover leveranciers en klanten te versterken en voor uzelf de nodige bewegingsruimte te creëren? Hoe zorgt u ervoor dat u de regie houdt over de overeenkomsten die u sluit en weet waar de risico’s zitten?

BranchePartners helpt! Hoe? Dat is aan u!

Voldoet u aan de vernieuwde wet- en regelgeving?

De Nederlandse en Europese wetgever stellen steeds meer en hogere eisen aan ondernemers via wet- en regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan de steeds strengere bescherming van de persoonsgegevens van klanten. Er zijn echter nog veel meer terreinen waar u als ondernemer mee te maken heeft en waar verantwoordelijkheden voor u liggen. Wij begrijpen dat u hier van nature niet de meeste aandacht aan geeft, want uw prioriteit ligt bij het bedienen van uw klanten. Met de inzet van BranchePartners hoeft u zich hier ook geen zorgen over te maken. Nieuwe wet- en regelgeving die grote impact heeft op uw bedrijfsvoering of die bijzondere risico’s met zich meebrengt, vertalen wij in praktische en direct toepasbare oplossingen waardoor u compliant bent.

Meer weten? Klik hieronder voor ons aanbod.

Hoe wij werken? In dit filmpje ziet en hoort u enkele opdrachtgevers.

Sterker staan in de complexe juridische wereld?

Onze juridische specialisten

Bekijk alle BranchePartners specialisten
BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media