Juridisch

man-in-pak-met-tijdschrift-200x200

Wij verhelderen en onderhandelen

U focust als ondernemer op uw onderscheidend vermogen. Waarschijnlijk heeft u, net zoals de meeste ondernemers, geen eigen jurist in dienst. En dat terwijl het succes van uw onderneming juist erg afhankelijk is van juridische aspecten in het bedrijfsleven.

Flexibel opereren, maar beknellende contracten

Stiekem wordt de ondernemersvrijheid erg bepaald door een groot aantal juridische zaken. Enerzijds door de contracten die u heeft met uw leveranciers, anderzijds door de contracten met uw klanten. We leven in een economie waarin u flexibel moet kunnen opereren terwijl contracten behoorlijk kunnen knellen en verschillende risico’s met zich meebrengen.

Strengere eisen

Naast contracten stellen Nederlandse en Europese overheden steeds hogere eisen aan ondernemers via wet- en regelgevingen. Bijvoorbeeld de steeds strengere bescherming van de persoonsgegevens van klanten. Er zijn echter nog veel meer terreinen waar u als ondernemer mee te maken heeft en waar verantwoordelijkheden voor u liggen. Wij begrijpen dat hier niet van nature de meeste aandacht naar uit gaat, want uw prioriteit ligt bij het bedienen van uw klanten.

Hoe wij werken? In dit filmpje ziet en hoort u enkele opdrachtgevers.

Sterker staan in de complexe juridische wereld?

Onze juridische specialisten

Coen Vermeulen
Silvia Hofkamp
Arnold Koopmans
Steven Kuiper
Bekijk alle BranchePartners specialisten
BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media