Training mededingingsrecht

Training mededinging

Voorkom boetes en reputatieschade met een hands-on training

Door het volgen van de training bent u er zeker van dat:

  • u de spelregels en alle ins & outs over mededinging kent;
  • u concrete handvatten heeft;
  • u een vraagbaak ter beschikking heeft.

Mededingingsregels zijn niet eenvoudig, maar het basisprincipe is dat wel: je mag als bedrijf geen afspraken maken die tot doel hebben – of die ertoe kunnen leiden – dat de mededinging wordt beperkt of verstoord. Ook afstemming van marktgedrag tussen concurrenten, zonder dat het tot daadwerkelijke afspraken komt, is verboden.

Een overtreding van de mededingingsregels kan zeer grote gevolgen hebben. Het kan leiden tot hoge boetes en het verlies van contracten. Om nog maar niet te spreken over reputatieschade. Dat wilt u voorkomen toch? Heeft u binnen uw vereniging of bedrijf voldoende kennis van zaken over dit onderwerp? Weet u waar uw grenzen liggen?

Training mededingingsrecht

Tijdens deze praktijkgerichte en interactieve training komt u meer te weten over de spelregels en alle ins & outs over mededinging. We hebben het niet alleen over wat u niet mag, maar de focus ligt tijdens de training vooral op hoe iets wel kan binnen de juridische kaders. U kunt uw eigen casuïstiek inbrengen en de voorbeelden worden zoveel mogelijk afgestemd op uw werkpraktijk. Na de training heeft u concrete handvatten waar u verder mee kunt en een vraagbaak, mocht u nog meer informatie willen. Deze training verzorgen we ook in company.

Interesse in onze training Mededingingsrecht?

Wij staan voor u klaar

Bekijk alle BranchePartners specialisten
BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media