Maak kennis met

Lieke Greven

Office Manager

Lieke Greven_geheel
Wat doe je bij BranchePartners?

Sinds 1 september 2020 ben ik in dienst bij BranchePartners als Office Manager voor 25 uur per week. Samen met Myrèse ben ik het eerste aanspraakpunt voor de brancheverenigingen en ontzorg hen van alle secretariële zaken. Daarnaast werk ik als management assistente voor ons eigen team en aangesloten partners.

Wat kunnen klanten van je verwachten?

Een betrouwbare partner die ervan houdt te regelen, te ondersteunen en te verbinden. Het werk graag bij anderen uit handen neemt, zodat anderen kunnen floreren.

Wat is je drijfveer?

Werken bij een ondernemende en groeiende organisatie met uitdagende werkzaamheden, een goede sfeer en fijne collega’s waarbij er een juiste balans is tussen werk en privé.

Hoe zie je de toekomst binnen je vakgebied?

De wereld om ons heen verandert snel, zeker nu we door omstandigheden bijna allemaal thuis werken. Het is belangrijk om contact te blijven houden met elkaar. Allerlei technische ontwikkelingen in de digitale wereld helpen ons hierbij, maar ondanks dat denk ik dat persoonlijke aandacht en creativiteit belangrijker is dan ooit.

Wat is je achtergrond?

Ik ben opgegroeid in Tilburg en na de middelbare school vertrokken naar Nijmegen, waar ik een fijne studententijd heb gehad. Na het afronden van mijn studie heb ik twee seizoenen als reisleider in de wintersport gewerkt. Eenmaal weer thuis, heb ik mijn vorige werkgever ontmoet. In eerste instantie voor 3 maanden, maar dat werd wat langer. In deze Amerikaanse organisatie in waterbehandeling heb ik me kunnen ontwikkelen met als rode draad, de “spin in het web”. Na 19 jaar heb ik gekozen voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven met een betere balans in werk en gezin.

Wat was je eerste bijbaantje?

Na een tijdje het wekelijkse krantje te hebben rondgebracht, ben ik heel snel overgestapt naar een vers -en vleeswarenafdeling in een supermarkt, waar we op zaterdag met een heel leuk team veel lol hebben gehad. Mijn leukste en lekkerste bijbaantje was in een Italiaanse ijssalon.

Waar zou je morgen wakker willen worden?

Het liefst thuis met mijn man en kinderen. Ons huis mag in de winter ook in de bergen staan, frisse berglucht met veel sneeuw en een geweldig uitzicht.

Kennis

HBO Voeding en Management

Vaardigheden

Organiseren
Zaken voor elkaar krijgen
Management ondersteuning

Portfolio

Lieke Greven

Testimonial

Dit zegt een ander over Lieke

Eerst als sales representative, maar later ook als area manager heb ik het geluk gehad veel met Lieke te mogen samenwerken. In die jaren vervulde zij voornamelijk de functie van district assistent en was een onmisbare schakel tussen de buitendienst en de overige afdelingen binnen Nalco. Met haar betrokkenheid, kennis en ervaring, vindt zij voor elk probleem wel een oplossing en zal niet opgeven voordat zij haar doel bereikt. Daarnaast heeft ze ook oog voor de menselijke kant en voelt in gesprekken goed aan waar behoeft aan is. Hoewel Lieke inmiddels al enige tijd niet meer werkt bij Nalco, wordt ze nog dagelijks gemist. Ik weet zeker dat Lieke met bovenstaande eigenschappen een aanwinst is voor BranchePartners en dat zij hier ook jaren met veel plezier zal werken!
Edwin Böhm
Area Manager Nalco Water

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte de laatste inzichten en oplossingen

Vul hier uw e-mailadres in

Schuiven naar boven

Bedankt voor uw aanmelding!

U ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrieven.