Marketing & communicatie

  • Home
  • Marketing & communicatie
Marketing en communicatie

Marketing en communicatie naar the next level


Corona icoontjes

Om het in deze lastige periode voor u iets gemakkelijker te maken, hebben wij een aantal uitingen opgesteld over preventie voor het coronavirus. U kunt de reeds opgemaakte afbeeldingen gebruiken, of u kunt gebruik maken van de aangeboden losse icoontjes.

Klik hier om de set met icoontjes te downloaden die u kunt gebruiken in uw uitingen.

Kunnen wij u helpen met de opmaak van uw communicatie? Neem dan contact met ons op!


Het vermarkten van producten en diensten op een manier die de moderne klant verwacht, dat is waar het in de retail om draait. Door de massale beschikbaarheid aan data kunt u tegenwoordig steeds meer van uw klant en van de markt weten. U heeft een goudmijn in handen, maar hoe nu verder?

Klantspecifieke informatie

Dat klanten maatwerk aanbod verlangen, is bekend. Bent u in staat dit te realiseren? Door inzet van handige tools om persoonlijke offertes en brochures te maken bijvoorbeeld?

Onderlinge betrokkenheid

Met een interactief intranet kunt u uw bedrijfsfilosofie intern laten leven en werken aan onderlinge betrokkenheid. Laten zien en voelen dat men als individu gezien wordt en dat een bijdrage leveren aan de interactie binnen uw onderneming gewaardeerd wordt. Dus niet alleen informatie zenden, zodat alle medewerkers goed op de hoogte zijn, maar vooral ook de gelegenheid bieden om (klant)ervaringen te delen en samen te werken aan het leveren van toegevoegde waarde voor de klanten.

Klantreis

Een perfecte omnichannel benadering en landelijke service is wat steeds meer klanten van u verwachten. Het is voor elke lokale retailer essentieel om goed in te spelen op de hedendaagse klant reis. Deze speelt zich grotendeels af in de online wereld.

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media