Online opmaakprogramma

Brochures en folders maakt u gewoon zelf

Heeft u een flyer nodig voor een evenement? Een brochure voor een nieuw product? Of wilt u een online nieuwsbrief versturen? Het is kostbaar om daarvoor een bureau in te schakelen. Met ons online opmaakprogramma ontwerpt, vult en verstuurt u het gewoon zelf!

Met de inzet van ons online opmaakprogramma weet u zeker dat:

  • U eenvoudig zelf brochures/folders/nieuwsbrieven en andere communicatiemiddelen aan kunt maken, in uw huisstijl;
  • U voor een vast bedrag per jaar onbeperkt gebruik kunt maken van deze applicatie;
  • U met klantspecifieke informatie uw bedrijf onder de aandacht kunt (blijven) brengen.

Het programma werkt met sjablonen, die we samen met u inrichten naar uw wensen en huisstijl van uw bedrijf en/of projecten. Met deze sjablonen creëert u zelf professionele communicatiemiddelen, wanneer u die nodig heeft. Denk aan (actie)folders, flyers, brochures, online bladerbare pdf’s en (online) nieuwsbrieven die u direct verstuurt of inplant voor een later moment. Een snelle, toegankelijke en betaalbare manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van uw klanten.

Kostenbesparing en tijdwinst

U bespaart op DTP- en opmaakuren en dus op kosten bij het zelf maken van communicatiemiddelen. Ook hoeft u niet te investeren in complexe infrastructuren. Alle opslag vindt immers plaats in de cloud. Geen onverwachte kosten dus en een korte doorlooptijd. Handig toch om zelf de regie te hebben en te houden?

Meer info of een demo plannen

Bent u benieuwd wat het online opmaakprogramma van BranchePartners voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een demo. Stuur een e-mail naar info@branchepartners.nl of bel 088 804 05 06.

Meer informatie over dit online opmaakprogramma?

Wij staan voor u klaar

Bekijk alle BranchePartners specialisten
BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media