Mobiliteitsretail

Met benzine in onze aderen naar data als de nieuwe olie

Je hebt geen controle over wat je overkomt, maar je hebt wel controle over je reactie er op.

SAMEN KANSEN PAKKEN IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD

Wij kennen uw branche en snappen uw uitdagingen

Wij geloven sterk in de toegevoegde waarde van de regionale mobiliteitsretailer. Als belangrijke facilitator van vele maatschappelijke belevingen. Maar de wereld van de traditionele dealers staat op zijn kop. Door krachtenbundeling en nieuwe toegevoegde waarde ontwikkeling helpen wij u graag richting een gezonde toekomst.

In het team van BranchePartners hebben we vele jaren ervaring in de wereld van de mobiliteitsretail. Met de focus op grip voor de retailer op diens organisatie en doelgroep. Via samenwerking en krachtenbundeling mét en voor u werkend aan betere voorwaarden en condities om in te ondernemen. Om nieuwe kansen te pakken. Dan is verandering leuk!

network vision 001

GESPECIALISEERD OP EEN DRIETAL TERREINEN

Wij geloven dat je een branche moet snappen wil je echt van toegevoegde kunnen zijn. Daarom bestaat ons team uit branchekenners. Daarbij willen wij gewoon écht goed zijn in wat we doen. Daarom richten wij ons op een drietal terreinen waarop wij gespecialiseerd. In uw branche. 

Verenigings management

Van het managen tot het ontzorgen van de administratie en van het communiceren tot de beleidsontwikkeling.

Collectieve belangenbehartiging

Contracten, Service level agreements, implementatie van wet- & regelgeving. Van uitleg tot onderhandeling. Juridisch correct en bovenal werkend voor de onderneming.

Communicatie ondersteuning

Een vereniging zonder interne communicatie is niets. Een vereniging zonder externe communicatie levert niets. Wij faciliteren al uw offline en online communicatie.

ONZE REFERENTIES

WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!