Maak kennis met

Myrèse Manshanden

Office Manager

Myrese Manshanden
Wat doe je bij BranchePartners?

Sinds 1 september 2017 ben ik in dienst bij BranchePartners als Office Manager voor 20 uur per week. Samen met Jacqueline ben ik het eerste aanspraakpunt voor de brancheverenigingen en ontzorg hen van alle secretariële zaken. Daarnaast voer ik management ondersteunende taken uit voor ons eigen team en de aangesloten partners.

Wat kunnen klanten van je verwachten?

Een mee- en vooruitdenkende partner die er een sport van maakt zo veel mogelijk werk uit handen te nemen.

Wat is je drijfveer?

Een juiste balans tussen werk en privé, waarbij een plezierige en interessante werkomgeving met een enthousiast team heel belangrijk is.

Hoe zie je de toekomst binnen je vakgebied?

Met het nieuwe werken, allerlei technologische ontwikkelingen en een nieuwe generatie managers verandert er veel binnen mijn vakgebied. Het is daarom erg belangrijk om je kennis en kunde up-to-date te houden. Door allerlei technologische ontwikkelingen komt mijns inziens het zwaartepunt te liggen op persoonlijke aandacht, sociale aspecten en creativiteit. Zaken die de mens uniek maken en altijd gewaardeerd worden.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een lange loopbaan met relatief weinig werkgevers gehad. Ik heb de kans gehad om bij een van mijn eerste werkgevers een aantal verschillende rollen te mogen uitvoeren. Daar heb ik veel ervaring mee opgedaan die me tegenwoordig telkens weer van pas komt.

Wat was je eerste bijbaantje?

Ik heb als vakantiewerk bij een broodfabriek telefonisch de broodbestellingen opgenomen. Ik had er als bleu 16 jarig meisje af en toe een flinke kluif aan om van gevatte Amsterdammers de broodbestelling te horen te krijgen zonder daarvoor mijn privé nummer te hoeven geven.

Waar zou je morgen wakker willen worden?

Vooropgesteld dat ik het liefst in mijn eigen bed naast mijn man wakker wordt, zou ik ook nog graag een keer naar de Golden Bay in Nieuw Zeeland gaan om daar wakker te worden in een strandhuis en de walvissen in zee te zien zwemmen.

Kennis

MEAO

Vaardigheden

Office management
Notuleren
Management ondersteuning

Portfolio

Myrèse Manshanden

Testimonial

Dit zegt een ander over Myrèse

Myrèse weet als geen ander als “spin in het web” de activiteiten binnen onze branchevereniging te ondersteunen. Vanuit mijn rol als secretaris durf ik met een gerust hart veel zaken aan Myrèse over te laten en heeft ze vaak al aan een half woord genoeg.
Robert Verboon
Secretaris Vereniging van Registrars

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte de laatste inzichten en oplossingen

Vul hier uw e-mailadres in

Schuiven naar boven

Bedankt voor uw aanmelding!

U ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrieven.