Nieuws en blog

Biedt u bij lease en verhuur aanvullende verzekeringen aan?

Biedt u bij lease en verhuur aanvullende verzekeringen aan? Lees dan hier wat er voor u gaat veranderen als de AFM per 28 februari 2019 de bemiddeling in deze verzekeringen onder de regels van de Wft laat vallen.

Blog - 22 januari 2019, geplaatst door Annemarie Wijnen

Franklin van de Laar

Een werkweek uit het leven van een BranchePartners consultant/secretaris

Wat doet een consultant/secretaris bij BranchePartners eigenlijk? Hoe ziet zijn of haar gemiddelde werkweek er uit? Dat vroegen we Franklin van de Laar, één van de eigenaren en consultant voor verschillende opdrachtgevers, voornamelijk in de mobiliteitssector.

Blog - 07 september 2018, geplaatst door BranchePartners

intranet

3 tips om snel aan de slag te gaan met intranet

Hoe communiceer je het meest effectief met je collega's? Voor grote organisaties is dat vaak een uitdaging, omdat zij te maken hebben met veel medewerkers, partners en wellicht andere belanghebbenden. Een intranet kan een uitkomst zijn: één plek voor alle interne communicatie. Denk aan nieuwsberichten, notulen van vergaderingen, gedeelde agenda's, adressen, een chatfunctie en veel meer. Hartstikke handig! Maar hoe begin je met een intranet?

Blog - 07 mei 2018, geplaatst door BranchePartners

Auteursrecht: let op bij het gebruik van foto’s van Google of Pinterest

Wil je foto’s of afbeeldingen gebruiken voor je website, Facebookpagina of commerciële uitingen? Dan kun je niet zomaar een afbeelding van Google, Pinterest of een andere website gebruiken. Er is namelijk een grote kans dat op deze afbeeldingen auteursrecht rust.

Blog - 30 oktober 2017, geplaatst door BranchePartners

FC Ombir

Wij steunen Ik Ren Voor Ombir

Een bijzonder verhaal van een man die op een keerpunt stond in zijn leven, doodmoe, midden in een persoonlijke en financiële crisis en was ‘zichzelf’ even helemaal kwijt. Patrick Keulens heeft na deze crisis in Nepal met zijn hart gevoeld wat puur geluk is en echte rijkdom ervaren, o.a. bij een elftal weeskinderen, door hem omgedoopt tot FC Ombir.

Blog - 25 september 2017, geplaatst door BranchePartners

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Statuten en Huishoudelijk reglement
BranchePartners op social media