Nieuws en blog

Gefilterd op tag: i

Franchise wetgeving

Franchise wetgeving

Het lijkt er op dat dit jaar (2020) de wet ingaat voor franchiseorganisaties. In dit blog zullen wij u meenemen naar de belangrijkste inhoud van deze wetgeving en vertellen wij u over de voordelen van het collectiveren van uw gezamenlijke belangen binnen uw werkveld en de samenwerking met collega franchisenemers in bijvoorbeeld een vereniging. BranchePartners is overigens zeer ervaren op het gebied van het opzetten en verder professionaliseren van verenigingen, zowel m.b.t. de juridische kant als de organisatie van de werkzaamheden die uit een vereniging naar voren komen.

Blog - 10 maart 2020, geplaatst door BranchePartners

Service Level Agreement

Service Level Agreement: een teken van vertrouwen!

In tegenstelling tot sommige andere landen wordt het formaliseren van afspraken in Nederland gezien als teken van vertrouwen. Als een klant zijn leverancier vertrouwt, wordt de opdracht gegund en de punten waarop men elkaar vertrouwt geformaliseerd in een contractvorm. Uiteraard vormen de financiële aspecten en leveringsvoorwaarden een belangrijk onderdeel van de overeenkomst, maar voor een transparante en heldere uitvoering van de afspraken zijn vaak de kwalitatieve aspecten van de overeenkomst van essentieel belang voor de werkbaarheid en continuïteit van de relatie. Met andere woorden, welke service mag er wederzijds van elkaar verwacht worden.

Blog - 17 oktober 2019, geplaatst door BranchePartners

Is uw communicatie in balans?

Nu tijdelijk vanaf slechts €16.990. Tot maar liefst €7.000 korting. Alleen deze maand nog €2.500 extra inruilvoordeel. Beslis vandaag en ontvang €1.250 aan gratis accessoires…

Blog - 24 september 2019, geplaatst door BranchePartners

Centraliseren van activiteiten

Centraliseren van activiteiten; snel scoren of duurzame oplossing

In de medische wereld wordt specifieke kennis gecentraliseerd in daarvoor aangewezen ziekenhuizen. In de FMCG markt worden alle inkopen op centrale distributie centra bijeengebracht om vervolgens naar individuele vestigingen uitgereden te worden. Ook in de automotive verdwijnen de voorraden onderdelen bij individuele vestigingen naar centrale (regionale) magazijnen. Maar waarom gebeurt het eigenlijk? En wat is voor mij als ondernemer hier het voordeel van?

Blog - 22 augustus 2019, geplaatst door BranchePartners

Efficiënt communiceren via de Paperclip portal

Met de Paperclip Portal houdt u iedereen aangesloten en biedt u tal van mogelijkheden om efficiënt te communiceren met uw samenwerkingsverband.

Blog - 29 juli 2019, geplaatst door BranchePartners

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media