Ontwikkeling Retailmodel

  • Home
  • Ontwikkeling Retailmodel
Retail service
  • Uw verdienmodel is toekomstbestendig. We kijken verder dan 2020
  • U bent als moderne ondernemer op de hoogte van alle technologische ontwikkelingen
  • U heeft beeld bij uw huidig dealerschap op franchise, sluit uw ondernemersvisie wel aan?
  • U kan bouwen op BranchePartners. Door onze jarenlange ervaring binnen de mobiliteit sector weten we welke wegen we moeten bewandelen.

Hoe zit u aan het stuur?

De veranderingen binnen de mobiliteitssector gaan in rap tempo. Consumenten zijn steeds minder trouw aan een dealer. Online verkennen en shoppen is de norm. Consumentengedrag en technologische ontwikkelingen vragen om een kritische kijk op het huidige verdienmodel.

BranchePartners helpt u bij het beoordelen of ontwikkelen van uw retailmodel.  Zo zorgt u goed voor uw toekomst. De keuze van uw retailmodel is  belangrijk is om ook op langere termijn goed mee te kunnen bewegen in de markt.

Ondernemen is vooruitzien

Ondernemen is vooruitzien, keuzes maken en ernaar handelen. Maar bij een dealerschap of franchise is dat vanwege de afhankelijkheid van uw merk/franchisegever nog niet zo gemakkelijk. U gaat een langdurige contractuele relatie met bijbehorende verplichtingen aan met uw merk/franchisegever.

Heeft u voldoende ruimte om goed te kunnen ondernemen?

Meestal gaat dat goed en levert dat voordeel. Productontwikkeling en marketing worden voor u geregeld en u kunt zich focussen op de verkoop en de toegevoegde waarde voor de (uw!) klanten. We kennen helaas ook voorbeelden binnen de mobiliteitssector waarbij franchisegevers steeds strakker gaan sturen en te weinig ruimte bieden om zelfstandig te ondernemen om alle kansen binnen de markt te benutten. Als uw ondernemersvisie en het retailmodel uit de pas beginnen te lopen, is het hoog tijd om de balans op te maken.

Samen verder kijken dan 2020

BranchePartners helpt u met het verbeteren van uw verdienmodel. Samen met u kijken we naar de toekomstige ontwikkelingen binnen de mobiliteitssector vanuit diverse disciplines en waar uw kansen en mogelijkheden liggen. Zo heeft u alle kennis in huis om goed te kunnen schakelen met uw franchisegever. En u ontwikkelt uw eigen visie op ondernemen op langere termijn.

Ook uw retailmodel laten ontwikkelen of beoordelen?

Wij staan voor u klaar

Retail service

Bekijk alle BranchePartners specialisten
BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media