Vastgoed & energie transitie

Als ondernemer heeft u veel verschillende balletjes hoog te houden, helaas ook veel zaken die niet tot uw ‘corebusiness’ behoren en daarmee niet direct positief bijdragen aan de balans. Denkt u hier onder andere aan uw vastgoedbeheer en het inspelen op de energie transitie.

Vastgoedbeheer

Als ondernemer is uw bedrijfspand een van de belangrijkste visitekaartjes van uw onderneming. Het is immers de plek waar u uw producten presenteert aan uw klanten, de productieplek waar omzet gegenereerd wordt en de plek waar u de deals sluit met uw relaties. Daarnaast wilt u ook dat uw werknemers in een veilige en prettige omgeving prestaties kunnen leveren. De kosten voor het aantrekkelijk houden van uw bedrijfspand en het hiermee gepaard gaande onderhoud zijn voor u echter een ongrijpbare factor. U bent immers specialist op uw vakgebied en (vaak) geen bouwkundige. Wij helpen u graag met uw vastgoedbeheer.

Energie transitie

Het kan u niet ontgaan zijn, fossiele energie bronnen raken uitgeput, met stijgende prijzen en gestekkerde auto’s voor uw deur tot gevolg. Overheden zetten vol in op een alternatieve energie bronnen middels diverse maatregelen, stimulansen en wet- en regelgeving. Deze kunnen grote gevolgen hebben voor uw bedrijf, de wijze waarop u uw bedrijf inricht en uiteindelijk wellicht ook op uw resultaat onder aan de streep. De energie transitie is in volle gang, maar is uw onderneming er ook al klaar voor?

Lees verder hoe BranchePartners u zou kunnen helpen:

Wilt u eens sparren over uw vastgoedbeheer of de mogelijkheden in te spelen op de energie transitie?

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media