Over BranchePartners

  • Home
  • Over BranchePartners

Wij zijn BranchePartners en stellen ons graag aan u voor

BranchePartners werd eind 2008 door Franklin van de Laar opgericht als Buro Paperclip. Medio 2010 sloot Coen Vermeulen zich aan. Na een aantal jaar gevestigd te zijn in Vught, verhuisden we naar Houten. We introduceerden in 2010 onze nieuwe bedrijfsnaam: BranchePartners. Door ons huidige, goed uitgeruste kantoor aan de Hoofdveste 32b, zijn we een centrale thuisbasis voor onze opdrachtgevers uit het hele land.

We zijn inmiddels gegroeid tot een enthousiast, deskundig team van professionals die elkaar perfect aanvullen bij het succesvol oplossen van uitdagingen voor onze opdrachtgevers.

Onze aanpak

We bieden advies en oplossingen aan retailers, ketens en samenwerkingsverbanden. Onze producten en diensten kunt u zien als bouwstenen voor uw business. Met een goed fundament bouwt u aan een sterke uitgangspositie voor een geoliede samenwerking met uw leveranciers en klanten.

Wij dragen graag ons steentje bij en richten ons hierbij op de Nederlandse MKB-sector. We zijn gespecialiseerd in het adviseren en ontzorgen van distributie-/franchise-/belangenverenigingen, coöperaties en andere samenwerkingsverbanden, waarbij wij sterk geworteld zijn in de mobiliteitssector en retail branche.

Wij vinden dat je alleen echte partners kunt zijn voor opdrachtgevers als je dezelfde taal spreekt.

Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie en een goed gesprek

 

 

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media