Over ons

Deel deze pagina

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter

Van toen tot nu

Al 10 jaar BranchePartners

2020
2020

Nog meer groei

Vanaf september 2020 sluit marketingmedia specialist Jos van den Bergh zich aan als Branche Partner om met zijn deskundigheid een extra boost te geven aan de marketingprestaties van onze opdrachtgevers.

In 2020 bestaat ons opdrachtgevers bestand inmiddels uit een keur aan nationale en internationale belangenverenigingen en (retail)organisaties in de Automotive, ICT, Retail en logistiek & Transport, waarvoor we een rechterhand zijn en die we op maat, maar toch slim gecollectiveerde, oplossingen bieden. 

2019
2019

Groei BranchePartners

Januari 2019 start Mark van den Eijnden bij BranchePartners. Door de wol geverfd in Automotive land op het snijvlak van marketing, ICT en bedrijfsprocessen is hij de juiste aanwinst om onze opdrachtgevers en ons zelf naar een nieuwe fase verder te helpen in de wereld van Data & Digital.

April 2019 sluit Ramon van Ekeren zich bij ons aan. Ook hij er zeer goed ingevoerd in de Automotive en wel op het snijvlak van marketing en organisatieontwikkeling. Samen met Mark en later ook Maarten start hij onze dienstverlening op het gebied van organisatie ontwikkeling.

september 2017
september 2017

Marketing & communicatie dienstverlening

Myrèse Manshanden neemt in september 2017 de functie van Office manager op zich en brengt rust in het steeds dynamischer wordende secretariaat.

In oktober 2017 startten we onze dienstverlening op gebied van marketing en communicatie, met Annemarie Wijnen en Ellen in de flexibele schil als hands on marketing specialisten. Intussen heeft Annemarie zich ontwikkeld tot Paperclip Portal superuser en adviseur en ondersteunt zij verenigingen en organisaties bij hun interne communicatie via onze portal oplossing.

2015
2015

Specialistisch advisering en ontzorging op juridisch en ICT vlak

We bereiden onze beleidsmatige en secretarieel/ administratieve dienstverlening verder uit met specialistische juridische ontzorging, door aansluiting van Arnold Koopmans en Steven Kuiper als samenwerkingspartners (wij noemen hen Branche Partners) van Coen, onze jurist in eigen huis. Sinds 2018 versterkt Silvia Hofkamp ons team als secretaris en jurist.

Met de focus op het bieden van passende inhoudelijke ondersteuning en oplossingen voor onze doelgroep, breidden wij in 2015 tevens onze dienstverlening op ICT vlak uit, door een samenwerking aan te gaan met Noud. Een afdeling die onder de naam ‘Data & Digital’ sinds januari 2019 wordt gerund door teamlid Mark van den Eijnden.

september 2013
september 2013

Automotive Aftersales specialisatie

Om de specifieke beleidsmatige ondersteuning op het vlak van automotive aftersales bij BranchePartners op te zetten, start in september 2013 Corné Biemans bij ons. Hij is vanaf de start actief als after sales specialist bij onze automotive dealerverenigingen. Hij ontpopte zich ook als kenner van DMS-en en andere automotive ICT applicaties, ging voor steeds meer verenigingen als automotive lease SLA specialist aan de slag om de totstandkoming van landelijke SLA’s te bevorderen. De laatste jaren ontwikkelde Corné zich daarnaast tot allround secretaris en is hij dus al lang een vaste pijler onder ons succes.

februari 2013
februari 2013

Verhuizing naar centrale locatie met vergaderfaciliteit: Houten

Naast online vergaderen blijft uiteraard ook elkaar fysiek ontmoeten erg belangrijk. Daarom verhuisden we in februari 2013 naar de perfecte centraal gelegen locatie, waar we nog steeds gehuisvest zijn: Hoofdveste 32b in Houten. Naast fijne kantoorruimtes beschikken we sindsdien over moderne spreek/vergaderkamers. Vergaderingen van besturen en commissies kunnen voortaan in eigen huis plaatsvinden.

De dichtbij Houten woonachtige Nienke werd de nieuwe spil op ons secretariaat en 1e aanspreekpunt voor de verenigingen. Zij zal tot medio 2017 tot de vaste kern van BranchePartners behoren.

oktober 2011
oktober 2011

Lancering van de Paperclip Portal

Uit de behoefte om online te kunnen samenwerken binnen de verenigingen hebben we de Paperclip Portal (extranet) opgezet. Een online tool waarmee sinds oktober 2011 onze besturen, commissies en leden hun vergaderingen en documenten centraal op één plek terugvinden én waar gecommuniceerd wordt en aan meningsvorming wordt gedaan middels discussies, enquêtes, formulieren e.d.. De kracht van verenigen zit immers in het effectief onderling oplijnen van wat er speelt om op basis daarvan samen sterke collectieve standpunten te bouwen en beoogde verbeteringen te realiseren. Daarvoor is communicatie en laagdrempelige interactie essentieel.

maart 2011
maart 2011

Inrichting secretariaat

Doordat de werkzaamheden snel in hoeveelheid toenamen en steeds beleidsmatiger werden, werd besloten om de secretarieel/ administratieve dienstverlening verder te professionaliseren en startte in maart 2011 Sandra als eerste office manager. Al snel werd ook Natascha als extra versterking ingehuurd.

1 juli 2010
1 juli 2010

Start BranchePartners

Op 1 juli 2020 staan Coen Vermeulen en Franklin van de Laar bij de KvK. Franklin brengt zijn in 2008 gestarte Buro Paperclip in en samen lanceren zij DealerPartners, als snel daarna hernoemd tot BranchePartners. Vanuit een compacte kantoorlocatie in Vught begeleiden en ontzorgen zij als secretarissen de verenigingen van Renault Trucks bedrijfswagendealers, Mercedes Benz personenwagen- en bedrijfswagen dealers en Renault personenwagendealers. Doel is om deze vormen van krachtenbundeling van retailers nog effectiever te maken. Vanaf de start wordt door Coen ook  juridische dienstverlening aangeboden.
Esther van de Laar voert de financiële administratie en al snel start zij deze dienstverlening ook op voor de verenigingen.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte de laatste inzichten en oplossingen

Vul hier uw e-mailadres in

Schuiven naar boven

Bedankt voor uw aanmelding!

U ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrieven.