Maak kennis met

Ramon van Ekeren

Organisatieontwikkelaar & Project Realisator

Icon-associate-partner

Als partner verbonden aan BranchePartners

ramonvanekeren_292x910
Wat doe je bij BranchePartners?

Bij BranchePartners ondersteun ik samenwerkingsverbanden en individuele ondernemers in hun weg naar succes. Mijn specialisme ligt op het vlak van marketing, communicatie, after sales en organisatorische vraagstukken.

Wat kunnen klanten van je verwachten?

Een creatieve en hardwerkende partner die zich in dienst weet te stellen van u als klant. Daar waar problemen of uitdagingen zich voordoen, bijt ik mij er graag in vast om tot een oplossing te komen.

Wat is je drijfveer?

Ik haal energie uit het inspireren en positief verbazen van mijn klanten. Door het geven van inzichten en het ontlasten van mijn klanten op zaken welke als een blok aan het been voelen, geef ik hen weer de geestkracht om zich comfortabel te voelen richting de toekomst.

Hoe zie je de toekomst binnen je vakgebied?

Ingegeven door het comfort van de hoge service levels van bedrijven als Coolblue (voor 23:59 uur besteld, morgen in huis), Neflix (ie. content on demand) en Bol.com (24 uur per dag bereikbaar), verandert het verwachtingspatroon van klanten. Het vakgebied van (after) sales transformeert naar (after) service om daarmee herhaalaankopen te kunnen faciliteren. Ik geloof dat alles wat de ondernemers van morgen doet, draait om service en de wijze waarop deze service op een zo eenvoudige, laagdrempelige en betrouwbare manier aan de klant gepresenteerd wordt. Kortom, waarde toevoegen middels service die klanten op een positieve manier verrast.

Wat is je achtergrond?

Na Small Business & Retailmanagement te hebben gestudeerd aan de Haarlem Business School ben ik Business Administration (bedrijfskunde) met als specialisatie Entrepreneurship gaan studeren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Terwijl ik bezig was met afstuderen ben ik als verkoopadviseur begonnen binnen de retail divisie van ABN-AMRO bank. Na 1,5 jaar ben ik vervolgens begonnen binnen de after sales van Renault Nederland (importeur). Daar heb ik 8 jaar diverse posities bekleed, met als laatste positie die van Marketing Manager Nederland.

Wat was je eerste bijbaantje?

In mijn geval is het een meervoud. Zodra ik de leeftijd had om een bijbaantje te nemen, werkte ik parallel aan elkaar bij een Plus Supermarkt, had ik doordeweeks een krantenwijk en werkte ik in de weekenden bij restaurantketen BurgerKing. Ieder op zijn eigen manier een zeer goede leerschool.

Waar zou je morgen wakker willen worden?

Op een wijnboerderij in de Chianti streek in Italië om daar, na een dag hard gewerkt te hebben, lekker languit in het zonnetje op het terras te kunnen zitten en te genieten van een goed glas wijn.

Kennis

WO - Master Bedrijfskunde (MBA-SC)
HBO - Small business & retailmngt

Vaardigheden

Projectmanagement
(Interim) management
Strategie ontwikkeling

Portfolio

Ramon van Ekeren

Testimonial

Dit zegt een ander over Ramon

Ramon is ijzersterk in het analyseren van organisatie, de processen en de relaties binnen bedrijf / netwerk. Hij heeft hierbij het vermogen om complexe zaken terug te brengen naar de basis en vanuit daar weer te bouwen naar de ideale structuur en invulling.
Pieter Bos
Sales Director bij Toyota Material Handling Nederlands

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte de laatste inzichten en oplossingen

Vul hier uw e-mailadres in

Schuiven naar boven

Bedankt voor uw aanmelding!

U ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrieven.