Verbinder

U vertegenwoordigt een organisatie die graag de samenwerking opzoekt met andere (vergelijkbare) organisaties. Bijvoorbeeld omdat u sterker wilt staan richting uw leverancier, of omdat u gelooft dat u door samenwerking gemakkelijker uw doelen kunt bereiken. Echter, waar te beginnen? Hoe wordt er voor gezorgd dat organisaties bij elkaar worden gebracht en dat er hand in hand naar het juiste resultaat toegewerkt wordt in het gezamenlijke belang? BranchePartners is de verbinder.

Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen!

Uw organisatie weet als geen ander hoe u uw klanten moet bedienen. Maar de wereld om u heen verandert in een snel tempo. Naast klanten zijn er meerdere stakeholders welke invloed hebben op uw bedrijfsvoering. Zo lang u uw eigen identiteit kunt behouden, ziet u in dat door samenwerken uw eigen organisatie sterker wordt. Echter, het aanspraak maken op ieders kwaliteiten binnen een samenwerking gaat gepaard met het leggen van de juiste verbinding. Het organiseren en onderhouden van samenwerken kost tijd. Daarnaast wilt u dat op een onafhankelijke of objectieve manier de juiste conclusies en acties gecoördineerd worden. BranchePartners realiseert al 10 jaar succesvolle samenwerkingsverbanden als verbinder, door organisaties op de volgende manieren te verbinden:  

 • Belangenbehartiging:
  * Door woordvoering en gespreksleiding waarmee u ‘uit de wind’ wordt gehouden
 • Onafhankelijk secretaris:
  * Notuleren en opstellen van actielijsten
  * Overzicht borgen en voortgang bewaken
 • Interim voorzitterschap:
  * Onafhankelijk en met kennis van zaken
  * Consolideren van een collectieve mening
 • Management vereniging:
  * Uitbesteding van uw secretariaat, zodat u zich kunt blijven concentreren op de core-business
  * Front- en backoffice ondersteuning, zodat e-mails en telefoon altijd worden beantwoord en uw ledenbestand up-to-date is
 • Paperclip Portal:
  * Een online intranet of extranet oplossing voor het veilig delen van informatie en organiseren van bijeenkomsten van uw samenwerkingsverband
 • Hét clubhuis voor uw vereniging:
  * Verzorgde vergaderruimtes welke van alle gemakken zijn voorzien

Onze aanpak

BranchePartners verbindt organisaties door te zoeken naar de overeenkomsten en de mogelijkheden die de samenwerking voor u kunnen bewerkstelligen. Dit in plaats van te lang blijven hangen bij de mogelijke ‘beren op de weg’. Wij kennen uw branche en daardoor de uitdagingen waar u mee te maken heeft. Door ons ten dienste op te stellen van uw samenwerking en op een professionele manier uw vergaderingen en bijeenkomsten te organiseren, zorgen wij dat uw vereniging of samenwerkingsverband dagelijks bereikbaar is voor vragen van uw leden via telefoon of e-mail. Daarnaast borgen wij dat informatie in een veilige omgeving kan worden gedeeld en dat als het onderwerp daarom vraag de mening of visie van de totale achterban wordt geraadpleegd.  

Het is geen concurreren maar elkaar inspireren!

Door samen te werken wordt geprofiteerd van elkaars denkbeelden en kracht. BranchePartners zorgt dat de verbinding wordt gemaakt tussen uw organisatie en die van anderen. Maar zeker zo belangrijk, wij zorgen er vervolgens voor dat deze samenwerking, zonder veel effort van uw zijde, blijvend onderhouden wordt.

Meer weten wat wij als verbinder voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten wat wij als verbinder voor uw organisatie kunnen betekenen?

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media