Verhuur Meeting Rooms

Houten, uw thuisbasis?

Vergaderen bij BranchePartners betekent dat:

  • U beschikt over een mooie vergaderruimte, met de nieuwste professionele apparatuur en voorzien van klimaatbeheersing
  • U beschikt over professionele communicatiemiddelen
  • U Corona-proof kunt vergaderen (de vergaderruimtes zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM)
  • U geen omkijken heeft naar de ‘verzorging’ van u gasten
  • Uw vergaderlocatie centraal ligt en prima bereikbaar is
  • U goed en gratis kunt parkeren bij ons kantoor

Wij geven onze gasten graag een thuis gevoel. Heeft u een vergaderruimte nodig? Wij bieden u graag een centraal gelegen thuisbasis, van alle gemakken voorzien!

De Paperclip

De Paperclip

De Paperclip is geschikt voor maximaal 14 personen en voorzien van smartboard technologie. Zo hoeft u geen vergaderstukken op papier mee te nemen en kunt u direct alle aantekeningen van het bord overnemen. Uiteraard beschikt De Paperclip over draadloos internet en klimaat beheersing. Waarom de naam ‘De Paperclip’? BranchePartners is begonnen als Buro Paperclip. Verder staat de paperclip symbool voor onze dienstverlening: vernuftig en pragmatisch.

De Blikvanger

De Blikvanger is geschikt voor maximaal 8 personen en voorzien van een smart TV. Ook zeer geschikt als ‘externe’ werkplek. Uiteraard beschikt De Blikvanger ook over draadloos internet en klimaat beheersing. Waarom de naam ‘De Blikvanger’? De foto hierboven zegt genoeg…

Bekijk hier de leaflet met de specificaties, arrangementen en tarieven.

Catering

Tijdens de vergadering zorgen we voor koffie, thee en gekoeld water. Wilt u gebruik maken van een lunch, diner, of borrel? Ook dit regelen we voor u.

Extra service met een glimlach

We gaan verder dan de standaard voorzieningen. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij het printen van vergaderdocumenten. Wij zorgen dat u van alle gemakken voorzien bent zodat u zich kunt focussen op uw bijeenkomst of vergadering. Een persoonlijke benadering, daar gaan wij voor!

Online vergaderen

De techniek zorgt ervoor dat vergaderen op afstand mogelijk is. Niet alle deelnemers hoeven lijfelijk aanwezig te zijn. Maar welke middelen zet u in? BranchePartners heeft inmiddels veel ervaring op het gebied van video conferenties en helpt u graag verder.

Corona-proof

Onze vergaderruimtes zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM waardoor uw ‘corona-proof’ bij ons kunt vergaderen.

Vergaderen in De Paperclip of De Blikvanger?

Wij staan voor u klaar

Bekijk alle BranchePartners specialisten
BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media