Maak kennis met

Silvia Hofkamp

Consultant & Legal Advisor

Wat doe je bij BranchePartners?

Als secretaris van twee dealerverenigingen woon ik overleggen met de importeur bij, bereid ik deze samen met de dealers voor en zorg ik ervoor dat acties en besluiten worden opgevolgd. De dealers die niet aan tafel zitten houd ik via de verenigingsportal aangesloten. Daarnaast werk ik voor verschillende opdrachtgevers als juridisch adviseur, waarbij je kunt denken aan het opstellen van contracten en algemene voorwaarden, maar ook aan het op locatie uitvoeren van de door ons ontwikkelde Juridische APK. Ook ben ik onze eigen inhouse bedrijfsjurist en schrijf ik de juridische berichten van BranchePartners op LinkedIn.

Wat kunnen klanten van je verwachten?

Ik ben betrouwbaar en betrokken, kwaliteitsgericht en adviseer pragmatisch en in duidelijke taal.

Wat is je drijfveer?

Ik heb er plezier in om klanten te ontzorgen en ze een goed gevoel over BranchePartners te geven.

Hoe zie je de toekomst binnen je vakgebied?

De automotive is volop in beweging. Niet alleen de importeur, maar ook de politiek en de markt zorgen ervoor dat dealers met behoorlijke uitdagingen te maken hebben. Denk aan zeggenschap over klantdata (volgens sommigen ‘de nieuwe olie’), digitalisering en daarmee gepaard gaande investeringen, elektrificering, CO2 en de komst van alternatieve mobiliteitsplatforms. Te midden van al deze ontwikkelingen, waarop het bestaande verdienmodel nog niet is ingericht, worden dealers geacht hun onderneming draaiende te houden en voor een positief dealerrendement te zorgen. Om in de toekomst bestaansrecht te hebben, is het belangrijk dat dealers nu al verder kijken dan de verkoop, reparatie en onderhoud van auto’s.

Wat is je achtergrond?

Ik ben geboren en getogen in het zuiden van het land en heb in Utrecht Nederlands recht gestudeerd. Na mijn studie heb ik zowel bij brancheorganisaties als in een commerciële omgeving als jurist gewerkt. Bij mijn vorige werkgever vervulde ik bovendien de rol van secretaris. Bij BranchePartners komt alles mooi samen.

Wat was je eerste bijbaantje?

Dat was een vakantiebaantje: schoonmaker.

Waar zou je morgen wakker willen worden?

Ik houd van reizen en zou daarom het liefste in een mooi land wakker willen worden.

Kennis

WO - Nederlands recht

Vaardigheden

Duidelijk adviseren / helder schrijven
Overzicht houden / voortgang bewaken
Vertrouwen wekken

Portfolio

Silvia Hofkamp

Testimonial

Dit zegt een ander over Silvia

Met Silvia is het niet alleen zeer plezierig werken, maar is zij ook een professional in de uitvoering van onze samenwerking. Kwaliteit op het hoogste niveau en daarnaast bereid om mee te denken. Geen problemen maar oplossingen creëert zij.
Jos Schrier
Chillzout Management Advies

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte de laatste inzichten en oplossingen

Vul hier uw e-mailadres in

Schuiven naar boven

Bedankt voor uw aanmelding!

U ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrieven.