Specialist in mobiliteit

  • Home
  • Specialist in mobiliteit

Mobiliteit in een stroomversnelling

Inmiddels zijn we een gevestigde naam in de wereld van de mobiliteit. Al enige jaren fungeren we als spin in het web bij diverse dealer- en franchiseverenigingen en adviseren we individuele retailers.

Mobiliteit

Professionele ondersteuning aan retailers

Als retailer (dealer/franchiser) staat u steeds meer voor lastige vraagstukken. Het wordt u niet gemakkelijk gemaakt. Alles moet efficiƫnt worden georganiseerd, anders valt er niets te verdienen. U wordt geleefd door de dag terwijl u eigenlijk uw aandacht zou moeten richten op het ondernemen, op dat ene belangrijke bedrijfseconomische vraagstuk dat nog steeds op een antwoord wacht, of op die kans die zich nu in uw sector voordoet. Maar uw tijd gaat op aan dagelijkse beslommeringen. Het valt niet mee om dan ook nog tijd te maken voor het doorvoeren van verbeteringen in uw bedrijf zodat alle afdelingen winstgevend kunnen zijn en blijven.

Wij weten hoe de automotive wereld in elkaar zit

Zou het dan niet prettig zijn om af en toe met een vertrouwenspersoon te kunnen sparren of om advies te vragen? Iemand die weet hoe de automotive branche in elkaar zit, die niet alleen weet wat de valkuilen zijn, maar ook de kansen kent. Bij BranchePartners bieden wij u deze service. Met ruime kennis en een jarenlange ervaring binnen de automotive branche lossen wij graag samen met u tijdig de lastige vraagstukken op en ontwikkelen we samen een visie zodat u zich kunt blijven richten op het ondernemen.

Professionele ondersteuning aan verenigingen

Met advies en professionele ondersteuning, maakt BranchePartners het werk van (dealer)verenigingen succesvoller. Van de bestuurders wordt steeds meer gevraagd. Juridische onderhandelingen, bedrijfseconomische doorrekeningen en strategische afwegingen. De belangen zijn groot en er moet veel werk verzet worden om met steekhoudende argumenten, resultaten te kunnen boeken. Tegelijkertijd dient de communicatie met de importeur of franchisegever en met de leden op peil te blijven. Wat is immers een vereniging die niet gezien wordt? Uiteraard is tijd bij dit alles een issue aangezien bestuurs- en/of commissieleden ook hun eigen bedrijf hebben te runnen.

Benieuwd naar onze dienstverlening?

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media