Specialisten

Arnold Koopmans

business-contact-48

Wat doe je bij BranchePartners?

Ik help MKB-bedrijven en samenwerkingsverbanden die met juridische en strategische vraagstukken zitten. Hierbij ligt de focus op de mobiliteitssector. Zo zit ik aan tafel om bijvoorbeeld te onderhandelen over dealer- en financieringsovereenkomsten en de ondernemersbelangen in zijn algemeenheid.  Ook belangrijk is om te controleren of de dealerbedrijven alle wet- en regelgeving wel goed hebben ingeregeld in hun bedrijfsvoering. Onderdeel van mijn activiteiten is dat ik zoek naar mogelijkheden om de impact van regelgeving op bedrijven zo beperkt mogelijk te houden.

Dit laatste doe ik onder meer door belangenbehartiging in Den Haag en Brussel. Deze vorm van lobby is een zwaard met twee scherpe kanten. Aan de ene kant behartig je de belangen van de ondernemers en aan de andere kant blijf je hierdoor optimaal geïnformeerd om de ondernemers te helpen bij het voortdurend voldoen aan de eisen die aan hen gesteld worden.

Wat kunnen klanten van jou verwachten?

Ik weet waar ik over praat en ben goed op de hoogte van het vak. Verder ben ik oplossingsgericht, zoek ik altijd de samenwerking en adviseer ik praktisch en to the point.

Wat is je drijfveer?

Vanuit mijn expertise wil ik een bijdrage leveren om het ondernemers letterlijk makkelijker te maken. Wat ik doe, doe ik met veel plezier.

Hoe zie je de toekomst binnen jouw vakgebied?

Distributie formats veranderen en de impact van consumentenrechten is enorm. Dat vraagt om directe en praktische advisering. Juristen zijn over het algemeen gewend om te denken in uitzonderingen. Hier helpen we zeker in de toekomst onze klanten niet meer mee. We moeten ondernemers begrijpen en concrete oplossingen bieden.

Wat is je achtergrond:

Na mijn studies IVA, Rechten en Bedrijfskunde ben ik bij de BOVAG aan de slag gegaan. Ik heb meerdere functies vervuld, maar gedurende de langste tijd was ik Hoofd Juridische zaken en daarmee verantwoordelijk voor de juridische aangelegenheden en een belangrijk deel van de belangenbehartiging.

Wat was je eerst bijbaantje?

Ik heb een aantal bijbaantjes gehad van koerier tot orderpikker bij de HEMA. Ook heb ik gewerkt in het auto bedrijf van mijn vader. Daar is mijn liefde voor de mobiliteitssector ontstaan.

Waar zou je morgen wakker willen worden?

Heel graag midden in de natuur in Scandinavi├ź bij een zee arm als de zon net opkomt. Geweldig toch?

Gegevens

Consultant en legal advisor
088-8040506
06-22555756
arnoldkoopmans@branchepartners.nl

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media