Specialisten

Ashley Kraaijeveld

Wat doe je bij BranchePartners?

Sinds 10 december 2018 ben ik in dienst bij BranchePartners als Office Medewerker voor 40 uur per week. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor de brancheverenigingen en ontzorg hen van alle secretariële zaken. Daarnaast voer ik management ondersteunende taken uit voor ons eigen team en de aangesloten partners.

Wat mogen onze klanten van jou verwachten?

Een goede service en assistentie zodat alles in de puntjes voor ze wordt geregeld.

Wat is je drijfveer?

Het ontzorgen van onze klanten en het werken met fijne collega’s waar ik veel van kan leren zodat ik mezelf kan blijven ontwikkelen.

Hoe zie je de toekomst binnen jouw vakgebied?

Ik denk dat een officemedewerker erg belangrijk zal blijven binnen een bedrijf zodat de organisatorische en secretariële zaken goed geregeld worden en iedereen zich met zijn eigen taken kan bezighouden.

Wat is je achtergrond?

Na mijn opleiding hotelmanagement heb ik in een hotel gewerkt als receptioniste en vervolgens als supervisor. Na 3 jaar vond ik het tijd voor iets anders en besloot ik op zoek te gaan naar een baan als Office Medewerker/Assistant waarbij ik de deeltijdstudie Office Management aan Schoevers volg. Het contact met mensen heb ik altijd erg leuk gevonden en gelukkig heb ik hier ook veel mee te maken bij BranchePartners.

Wat was je eerste bijbaantje?

Mijn eerste bijbaantje was op de afdeling chocolaterie bij de La Place. Heel de dag (stiekem) chocolaatjes eten was toch wel een pluspunt daar.

Waar zou je morgen wakker willen worden?

Het liefst zou ik morgen wakker willen worden in een waterbungalow op de Malediven samen met mijn vriend.

Gegevens

Verenigingssecretariaat & Office manager
088-8040506
ashleykraaijeveld@branchepartners.nl

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Statuten en Huishoudelijk reglement
BranchePartners op social media