Specialisten

Coen Vermeulen

business-contact-48

Wat doe je bij BranchePartners?

Ik ondersteun en adviseer ondernemers en organisaties in de MKB-sector. Enerzijds als juridisch en strategisch adviseur, anderzijds als belangenbehartiger. Ik ben bovendien mede-eigenaar van BranchePartners.

Wat kunnen klanten van je verwachten?

Een betrouwbare, loyale partner die altijd een stapje verder wil gaan. Complexe zaken, makkelijk maken en hands on advies waar je echt iets mee kan.

Wat is je drijfveer?

Ik wil onze klanten vooral rust in hun hoofd geven. Laten zien wat wel kan door middel van een praktisch uitvoerbare oplossing en dat dit goed is ingeregeld in hun organisatie of overeenkomst.

Hoe zie je de toekomst binnen je vakgebied?

Er komt steeds meer regelgeving op ondernemers af. Ik zie ze daar nu al dagelijks mee worstelen. Als jurist moet je in de toekomst meer naast de ondernemer staan en niet alleen maar adviseren, maar ook daadwerkelijk het in de praktijk concreet oplossen voor ondernemers. Kijken naar de lopende processen en juridisch, strategisch adviseren. Een ‘u vraagt .. wij draaien advies’ is er straks niet meer. Strategisch adviseren vanuit een vertrouwensrelatie, dat doen we bij BranchePartners al en dat slaat aan.

Binnen verenigingen willen ondernemers zeker voor het algemeen belang opkomen, maar hebben daar in de praktijk vaak weinig tijd voor. Dat wordt in de toekomst zeker niet minder. Verder is het minder vanzelfsprekend om lid te zijn van een vereniging. Het blijft zaak om de toegevoegde waarde uit te lichten. Nieuwe samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld lokale ondernemers die nationaal vanuit verschillende disciplines opereren, krijgen meer voet aan de grond. We moeten de dwarsverbanden in de samenwerking opzoeken en de voordelen beter benutten.

Wat is je achtergrond?

Na het VWO doorlopen te hebben in Rotterdam ging ik Nederlands recht studeren aan de Universiteit van Utrecht met als afstudeerrichtingen Belastingrecht en Privaatrecht. Na mijn studie ging ik werken bij Rabobank Nederland Corporate Clients. Hierna heb ik als bedrijfsjurist bij de BOVAG gewerkt. Bij de BOVAG heb ik met name de belangen van de dealers behartigd onder andere bij de onderhandeling over dealer- en financieringsovereenkomsten en SLA’s en de ondernemersbelangen in zijn algemeenheid.

Wat was je eerste bijbaantje?

Merchandising verkopen bij concerten in Ahoy Rotterdam. Geweldige tijd! Ik heb zoveel concerten en voorstellingen gezien. Voor- en achteraf en in de pauze merchandising verkopen en daarna weerde zaal in. Heb op deze manier ongelooflijk veel concerten kunnen bijwonen.

Waar zou je morgen wakker willen worden?

Op een idyllisch strand met wit zand en kristalheldere zee ergens in Azië.

 

Gegevens

Consultant en legal advisor
088-8040506
06-14323036
coenvermeulen@branchepartners.nl

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media