Specialisten

Corné Biemans

business-contact-48

Wat doe je bij BranchePartners?

Ik adviseer onze klanten, ben de verbindende schakel naar de leasemarkt en opereer als zelfstandig secretaris binnen verenigingen. Hierbij ligt de focus op de mobiliteitssector en in het bijzonder op Aftersales thema’s.

In mijn rol als secretaris ondersteun ik een aantal dealerverenigingen en ben de rechterhand van diverse commissie voorzitters (zowel sales, aftersales en ICT).

Wat kunnen onze klanten van jou verwachten?

Eerlijkheid, betrokkenheid, ontzorging, flexibiliteit, oplossing- en resultaat gerichtheid.

Wat is je drijfveer

Enthousiaste en tevreden klanten.

Wat is je achtergrond

Na mijn studie aan de Hogeschool Midden Brabant (Economische Bedrijfstechiek) en mijn ‘verplichte’ diensttijd, ben ik direct gaan werken als ISO 9002 coördinator bij een grote  Ford dealer in Eindhoven. Na 18 jaar werkzaam te zijn binnen dealerland, ben ik sinds september 2013 werkzaam bij BranchePartners.

Hoe zie je de toekomst binnen jouw vakgebied

In de mobiliteitssector hebben thema’s als connectiviteit, big data, car sharing, etc, een grote invloed op de gehele keten. Als gevolg hiervan zal  het verdienmodel van de dealers aan grote veranderingen onderhevig zijn.

De focus van mijn werk ligt de komende jaren  met name op het voorbereiden van  de dealers op deze veranderende omstandigheden. Daarbij wil ik hen ondersteunen en adviseren om samen te komen tot het juiste verdienmodel.

Wat was je eerste bijbaantje

In mijn eerste bijbaantje was ik werkzaam in een tomatenkas. Vooral in de zomermaanden was dit hard werken. Iedere ochtend op vijf uur aan de slag in de hoop om alle tomaten geplukt en gesorteerd te hebben voordat het ‘tropisch warm’ werd.

Waar mag je me ’s nachts voor wakker maken?

Voor een ritje in een Donkervoort D8 GTO of de reünie van Pink Floyd.

Gegevens

Consultant
088-8040506
06-52461737
cornebiemans@branchepartners.nl

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media