Specialisten

Ellen Clemens

Ellen Clemens

Wat doe je bij BranchePartners?

In het kort de marketing en communicatie van BranchePartners. Ik zorg ervoor dat BranchePartners wordt gezien, gevonden, gevraagd en gewaardeerd. Onder andere door de inzet van de website, nieuwsbrief, social media en verschillende marketingacties.

Wat is je drijfveer?

De aandacht verdienen, in plaats van zelf roepen dat je goed bent.

Hoe zie je de toekomst binnen je vakgebied?

Communicatie en (community) marketing verschuift steeds meer van B2B en B2C naar H2H; human-to-human. Mensen doen steeds liever zaken met mensen in plaats van merken of bedrijven. Ik vind het belangrijk dat organisaties hun gezicht laten zien, ook letterlijk. Dat zorgt voor vertrouwen, een betere merkbeleving (zowel voor bedrijven als personen) en uiteindelijk een stuk zakelijk rendement. En dat alles met de nieuwste technieken, apps en marketingmogelijkheden op online gebied.

Wat is je achtergrond?

Na een opleiding communicatie heb ik werkervaring opgedaan op de communicatieafdeling van een stichting, die werkte als een reclamebureau voor andere stichtingen en verenigingen. Daar deed ik ook de eerste ervaring op met het werken voor meerdere opdrachtgevers. Heerlijk! Zodoende ben ik daarna bij Communiteers terechtgekomen, een community marketing bureau, waar ik als community marketeer voor veel opdrachtgevers werk. Vanuit Communiteers zit ik bij BranchePartners als ‘Communiteer in house’.

Wat was je eerste bijbaantje?

Werken in een ijssalon! Al die blije gezichten van mensen die een ijsje kwamen halen… Maar het beste was dat ik zelf zo veel ijs mocht eten als ik wilde. Ik heb alle smaken uitvoerig geproefd natuurlijk. Mijn favoriet was lambada; stracciatella met kersen en schuimpjes.

Waar zou je morgen wakker willen worden?

O jee, op zo veel plekken. Op dit moment zou ik zeggen in een houten hutje in de Alpen, tussen enorme bergen. Of in de grootste bibliotheek van de wereld.

Gegevens

Communicatie en marketing
088-8040506
06-22451497
ellenclemens@branchepartners.nl

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media