Specialisten

Silvia Hofkamp

Wat doe je bij BranchePartners? 

Ik ben medio juni 2018 gestart in de functie van consultant en legal advisor.

Wat mogen onze klanten van jou verwachten? 

Klanten zullen in mij een betrouwbare en betrokken adviseur vinden. Ik ben kwaliteitsgericht, adviseer duidelijk en pragmatisch en houd ervan om naar een concreet resultaat toe te werken.  

Wat is je drijfveer? 

Ik wil dat mijn klanten zich gehoord, begrepen en ontzorgd voelen en dat ze tevreden zijn. Ook wil ik graag een bijdrage leveren aan het succes van BranchePartners.

Wat is je achtergrond? 

Ik ben geboren en getogen in het zuiden van het land en heb in Utrecht Nederlands recht gestudeerd. Na mijn studie heb ik als jurist zowel bij brancheorganisaties als in een commerciële omgeving gewerkt. Bij mijn laatste werkgever vervulde ik bovendien de rol van secretaris. In mijn functie bij BranchePartners kan ik al mijn opgedane werkervaring en talenten inzetten.

Wat was je eerste bijbaantje? 

Vanaf het moment dat ik mocht werken, heb ik altijd vakantiebaantjes gehad. Mijn eerste baantje was schoonmaken in een bedrijf. ’s Ochtends de kantoren en de toiletten, ’s middags de kantine. Daarvan heb ik geleerd dat iedereen op zijn eigen manier bijdraagt aan het succes van een organisatie, de schoonmaker net zo goed als de directeur. Van mijn eerste salaris heb ik een lamp voor op mijn bureau gekocht die ik nog jaren heb gebruikt.

Waar zou je morgen wakker willen worden? 

In een luxe strandhuis op een paradijselijk eiland.

Gegevens

Consultant en legal advisor
088-8040506
06-15450901
silviahofkamp@branchepartners.nl

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media