Specialisten

Steven Kuiper

business-contact-48

Wat doe je bij BranchePartners?

Als partner van BranchePartners houd ik me voornamelijk bezig met juridische vraagstukken van niet automotive gerelateerde klanten. Denk hierbij aan het opstellen van contracten tot het geven van juridisch strategisch advies. Op basis van de informatie over de klant en zijn product of dienst, bied ik onze klanten praktische oplossingen aan, zo concreet mogelijk en praktisch toepasbaar.

Wat mogen onze klanten van jou verwachten?

Complexe zaken, compact samenvatten met uiteindelijk een  constructieve, praktisch toepasbare oplossing! “Lean and Mean” is mijn credo! Daarnaast ben ik een verbinder, kan ik goed kan luisteren en oordeel pas na een gegronde analyse.

Wat is je drijfveer

Laten zien wat vooral wel kan. Dit uiteraard met een reële risico inschatting. Ik wil mensen met een veilig gevoel verder helpen.

Hoe zie je de toekomst binnen jouw vakgebied

Om een verdere ‘verjuridisering’ van de maatschappij te voorkomen, wordt  het steeds belangrijker zaken preventief te beoordelen door het bijvoorbeeld het in kaart brengen van alle gerelateerde risico’s en deze vooraf te bespreken met alle betrokken partijen. Eventuele verschillen van inzicht achteraf, kunnen dan veel makkelijker worden opgelost middels bemiddeling, in plaats van de gang naar de rechter.

Wat is je achtergrond

Na mijn studie Recht & Economie, ben ik mijn passie gaan volgen namelijk auto’s!

Heerlijk om te merken dat je ook met een rechtenstudie achter de rug, prima in de mobiliteitssector aan de slag kan. Na gewerkt te hebben bij een aantal importeurs en Lease- Financieringsmaatschappijen, heb ik mij in juni 2013 aangesloten bij BranchePartners.

Wat was je eerste bijbaantje?

Tijdens mijn studie ben ik privé chauffeur geweest bij Autoped DDS. De ultieme combinatie van studie, bijzondere auto’s rijden en geld verdienen. Ik kan mij de eerste Audi RS6 met een 6-versnellingsbak nog zeer goed herinneren!

Waar mag jij ’s nachts voor wakker gemaakt worden?

Een heerlijk afdaling van een vers besneeuwde skipiste in de vroege ochtend en een relaxed tour in een open auto door Toscane. Ik kan de lavendel al ruiken!

 

 

Gegevens

Consultant en legal advisor
088-8040506
06-22603240
stevenkuiper@branchepartners.nl

BranchePartners

Hoofdveste 32 b
3992 DG Houten
info@branchepartners.nl

Bel ons voor direct contact:
088 804 05 06

Nieuwsbrief
Lees onze berichten op LinkedIn
BranchePartners op social media