Maak kennis met

Steven Kuiper

Consultant & Legal Advisor

Icon-associate-partner

Als partner verbonden aan BranchePartners

Steven Kuiper
Wat doe je bij BranchePartners?

Als partner van BranchePartners houd ik me voornamelijk bezig met juridische vraagstukken van niet automotive gerelateerde klanten. Denk hierbij aan het opstellen van contracten tot het geven van juridisch strategisch advies. Op basis van de informatie over de klant en zijn product of dienst, bied ik onze klanten praktische oplossingen aan, zo concreet mogelijk en praktisch toepasbaar.

Wat kunnen klanten van je verwachten?

Complexe zaken, compact samenvatten met uiteindelijk een constructieve, praktisch toepasbare oplossing! “Lean and Mean” is mijn credo! Daarnaast ben ik een verbinder, kan ik goed kan luisteren en oordeel pas na een gegronde analyse.

Wat is je drijfveer?

Laten zien wat vooral wel kan. Dit uiteraard met een reële risico inschatting. Ik wil mensen met een veilig gevoel verder helpen.

Hoe zie je de toekomst binnen je vakgebied?

Om een verdere ‘verjuridisering’ van de maatschappij te voorkomen, wordt het steeds belangrijker zaken preventief te beoordelen door het bijvoorbeeld het in kaart brengen van alle gerelateerde risico’s en deze vooraf te bespreken met alle betrokken partijen. Eventuele verschillen van inzicht achteraf, kunnen dan veel makkelijker worden opgelost middels bemiddeling, in plaats van de gang naar de rechter.

Wat is je achtergrond?

Na mijn studie Recht & Economie, ben ik mijn passie gaan volgen namelijk auto’s! Heerlijk om te merken dat je ook met een rechtenstudie achter de rug, prima in de mobiliteitssector aan de slag kan. Na gewerkt te hebben bij een aantal importeurs en Lease- Financieringsmaatschappijen, heb ik mij in juni 2013 aangesloten bij BranchePartners.

Wat was je eerste bijbaantje?

Tijdens mijn studie ben ik privé chauffeur geweest bij Autoped DDS. De ultieme combinatie van studie, bijzondere auto’s rijden en geld verdienen. Ik kan mij de eerste Audi RS6 met een 6-versnellingsbak nog zeer goed herinneren!

Waar zou je morgen wakker willen worden?

Een heerlijke afdaling van een vers besneeuwde skipiste in de vroege ochtend en een relaxte tour in een open auto door Toscane. Ik kan de lavendel al ruiken!

Kennis

WO - Recht & Economie

Vaardigheden

Privacy aan de Compliance Academy
Gecertificeerd Commissaris aan de Governance University
Geregistreerd Assistent-Makelaar Wonen (A-RMT) SVMnivo

Portfolio

Steven Kuiper

Testimonial

Dit zegt een ander over Steven

Steven is een zeer bekwame consultant en adviseur die complexe juridische materie eenvoudig maakt voor mensen met een niet-juridische achtergrond. Steven heeft een hands-on mentaliteit. Hij reageert razendsnel en heeft ons al menigmaal geholpen variërend van complexe juridische contracten tot simpelere vraagstukken. Maar bovenal is Steven een heel prettig persoon om mee te werken en levert hij kwaliteit.
Marijn Koets
Eigenaar Meis & Maas

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte de laatste inzichten en oplossingen

Vul hier uw e-mailadres in

Schuiven naar boven

Bedankt voor uw aanmelding!

U ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrieven.