Beelden zeggen soms meer dan woorden

Webinars

Deel deze pagina

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter

Geplande webinars / masterclasses

Schrijf u nu in!

Wet franchise webinar

De Wet franchise komt eraan! Per 1 januari 2021 moeten franchisegevers, franchisenemers én de inhoud van de franchiseovereenkomst aan deze nieuwe wet voldoen. Maar wat gaat er dan precies veranderen? En wat betekent dit nu eigenlijk in de praktijk? Is uw samenwerking wellicht ook een franchise die onder de Franchisewet valt?

Op donderdag 14 januari van 16.00 tot 17.00 uur organiseert BranchePartners speciaal voor franchisenemers een webinar waarin al deze vragen worden beantwoord. Onze franchisejurist mr. Silvia Hofkamp informeert de deelnemers ook over de speerpunten uit de wet, zoals het nieuwe instemmingsrecht van franchisenemers, waardoor de franchisegever de franchiseformule lang niet meer altijd zomaar kan wijzigen.

U kunt zich hier aanmelden voor de webinar.

Masterclass Marketinglandschap 2021

Om automotive bedrijven optimaal te ondersteunen bij hun marketinginzet organiseert BranchePartners de digitale Masterclass “Marketinglandschap 2021”. Deze cursus duurt drie uur en gaat in op de ontwikkeling van het marketinglandschap. We lichten de laatste ontwikkelingen op het gebied van media, data, content, YouTube en influencer-marketing toe en geven concrete tips over conversie, keuzes maken, kennisborging en kostenbesparing. Je wordt zo helemaal bijgepraat en krijgt concreet advies over strategie en budgetkeuzes.

De doelgroep voor deze masterclass zijn commercieel managers, marketing managers en –medewerkers plus directieleden van automotive (dealer)bedrijven. Deelname aan de BranchePartners Masterclass “Marketinglandschap 2021” kost €239 euro ex BTW per deelnemer. Er zijn vier sessies die op verschillende momenten in de 2e en 3e week van januari plaatsvinden. Per editie zijn er maximaal 10 deelnemers.

U kunt zich hier aanmelden voor één van de masterclasses.

Nieuwsgierig naar eerdere webinars?

Kijk terug

Inzicht vertalen naar uw situatie?

Specifieke inzichten

Verdieping

Benchmarking

Wilt u weten hoe afdelingen zich tot elkaar verhouden, hoe u gepositioneerd bent tot de competitie of wilt u een inschatting maken van de afstand tot andere organisaties? Benchmarking helpt u aan deze specifieke inzichten.

Lees verder
Verdieping

Marktonderzoek

Het maken van beslissingen kan op basis van kennis en ervaring. Echter, soms is het belangrijk om een beslissing te baseren op actuele informatie of kennis. Middels marktonderzoek beschikt u snel over de gewenste informatie.

Lees verder
Verdieping

Specialistisch advies

Soms is specifiek inzicht nodig. Wilt u sparren over een bepaald onderwerp of zoekt u een coach die u helpt in de richting van de oplossing? In dit soort gevallen kan specialistisch advies uitkomst bieden. Weten wat wij voor u kunnen doen?

Lees verder
eerstehulp

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte de laatste inzichten en oplossingen

Vul hier uw e-mailadres in

Schuiven naar boven

Bedankt voor uw aanmelding!

U ontvangt vanaf nu onze nieuwsbrieven.